Accident la Vișina. Doi răniți, un tir răsturnat

Accident grav în zona Vișina, din Bumbești Jiu. Din primele informații, sunt două victime. 

IMAGINI  


Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj  intervin la fața locului cu o autospeciala pentru descarcerare si un echipaj SMURD, precum si SAJ cu 3 ambulante.

Primele echipaje ajunse la fata locului au constatat ca in urma impactului au rezultat 2 victime care nu sunt încarcerate.

Circulatia este blocata pe ambele sensuri, tirul este rasturnat pe carosabil drum european E79.

update: Conform informațiilor primite de la fața locului, victimele sunt un barbat in varsta de 65 de ani si o femeie in varsta de 55 de ani. Ambele persoane sunt constiente.
Barbatul a fost transportat la UPU Târgu Jiu si femeia la Spitalul Bumbesti-Jiu.

update: Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN66 Târgu Jiu-Petroșani, la kilometrul 94+600 de metri, în afara localității Bumbești-Jiu, județul Gorj, un autotren încărcat cu ciment s-a răsturnat pe suprafața de rulare, eveniment soldat cu rănirea a două persoane, ce sunt evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri de mers pentru aproximativ 45-60 de minute.

update: Comunicatul IPJ Gorj: 

La data de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați prin apelul unic 112, cu privire la faptul că DN 66 Bumbesti-Jiu, Defileul Jiului s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 55 ani, din municipiul Hunedoara, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autotren pe DN 66, din direcția Petroșani-Târgu-Jiu, ar fi fost acroșat de către un alt autotren, condus de un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, moment în care primul conducător auto a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat pe carosabil și marginea râului Jiu, blocând traficul rutier pe ambele sensuri.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 55 de ani, din municipiul Hunedoara și a unei femei, de 53 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, pasager în autotren, ambii fiind transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, ca urmare a leziunilor suferite.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Galerie foto




Vizualizări: 3,511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: