S-a ”rezolvat” și cu strategia Băii de Fier. Va fi realizată de o firmă cu zero angajați pe mulți bani

O firmă din Hunedoara, înființată în iulie 2022, cu niciun angajat, va face strategia teritorială integrată pentru comuna Baia de Fier. Contractul a fost atribuit pe 21 mai, este în valoare de 60 de mii de lei și a fost achiziție directă. 

Această firmă trebuie să realizeze, pentru Baia de Fier, un document esențial pentru viziunea comunei în următorii ani. Această strategie este necesară pentru depunere de proiecte finanțate prin programe regionale 2021-2027, ”privind promovarea dezvoltării locale integrate și incluzive în domeniul social, economic și al mediului, precum și a culturii, a patrimoniului natural, a turismului sustenabil și a securității în alte zone decât cele urbane”. 

În  fapt, în strategie vor fi prioritizate tipurile de investiții și proiectele propuse, conform viziunii de dezvoltare a localității. 

Firma URBIUM DEVELOPMENT S.R.L este din Hunedoara.

Firma este inactivă fiscal.

O strategie de ochii lumii a făcut și Consiliul Județean Gorj, dar și alte orașe și comune din Gorj, deoarece se consideră că strategia este formală, un document scump pe care o să-l pună într-un sertar.

Vizualizări: 1,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: