S-a scos: conform propriei reguli, prefectul s-ar putea să nu mai aibă voie în Prefectură!

Adevăr sau provocare? Vrem să dezbatem, alături de cititorii Pandurul, în care dintre hainele din dulap vom avea voie să intrăm în Prefectura Gorj și în care nu.

Pentru că nu are consilieri și nici disponibilitatea de a se gândi un pic la ce spune sau ce face înainte, domnul prefect Ciprian Florescu a stabilit că nu ai voie să intri în prefectură în „haine considerate provocatoare”.

Nu credem sub nici o formă că noul prefect de Gorj este un misogin sexist cu mentalitate de secol XIX, prin urmare suntem convinși că noua regulă nu ține cont de sexul celor vizați și se aplică egal femeilor și bărbaților. Asta pentru că sperăm că domnul Florescu este la curent cu faptul că și femeile consideră anumiți bărbați provocatori, nu numai viceversa.

Așadar, dacă Brad Pitt și George Clooney vor apărea îmbrăcați așa, la ușa prefecturii Gorj, sub nici o formă nu trebuie lăsați să intre. Pentru că, dacă am face un sondaj, 10 femei din 10 vor decide că acești agenți provocatori sunt mult prea provocatori și pot destabiliza bunul mers al prefecturii, dacă apar îmbrăcați așa pe la Târgu Jiu. Gândiți-vă și voi, dragi cititori: cum să-și mai facă bietele angajate ale prefecturii meseria, dacă apar Pitt și Clooney așa prin întreprindere?! Săracele își vor pierde uzul rațiunii, cuvintele purtătoarelor de cuvânt le vor scăpa din gură și se vor împrăștia pe jos, sfaturile consilierelor vor fi toate inspirate din Fight Club sau Gravity și alte astfel de nenorociri. Verdictul, deci? Clar interziși!

Ceea ce ne amintește de faptul că Ciprian Florescu însuși este un bărbat pe care multe doamne l-ar putea cataloga un ”tip bine”. Are costume destul de scumpe și de strâmte pe corp, pe care angajatele Prefecturii le pot considera extrem de provocatoare. La naiba, poate chiar jandarmul de la intrare îl consideră pe domnul prefect ca fiind ușor prea provocator, în această ținută, de pildă:

Iar, dacă atât domnul de la Jandarmerie, cât și angajatele din subordine vor nega că aceasta este o ținută provocatoare, avem o singură întrebare pentru dumnealor: insinuați cumva că domnul prefect este un bărbat urât?

Ceea ce ne duce la punctul 2: conform noii reguli de la prefectură, jandarmul de la intrare este cel care decide cine este provocator și cine nu. Trecând peste posibilitatea ca bietul om să nu considere nici o femeie provocatoare, niciodată, ne întrebăm atât: este un jandarm mediu pregătit profesional pentru evaluări vestimentare? Și, evident, este domnul prefect pregătit să trimită jandarmii la niște cursuri pregătitoare la Milano (probabil foarte costisitoare), pentru a primi o patalama de critici de modă pe care să o poată folosi, la întoarcere, ca să justifice de ce pe anumiți oameni îi vor da afară din Prefectură?

Așteptăm răspunsurile voastre mai jos, iar ale prefectului cât mai curând, imediat ce se întoarce de la cursurile acelea unde e plecat pentru toată săptămâna. Nu știm exact la ce cursuri este Ciprian Florescu, dar deja suntem tot mai siguri că e vorba despre unele de modă. (A.M.)

Vizualizări: 3,906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: