Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

S-au tăiat în plină stradă. Pistol găsit la locul faptei!

Incident grav la Rovinari, în județul Gorj. Doi tineri de 24 și 26 de ani au ajuns duminică la spital cu multiple plăgi tăiate la nivelul membrelor superioare și abdomenului. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Rovinari, Serviciului de Investigații Criminale și Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au efectuat cercetarea locului faptei. Cei doi tineri din Vladimir erau în stare de conștiență, declarând că, în jurul orei 21.00, au avut un conflict verbal cu mai multe persoane pe care nu le cunoșteau, în parcarea unui imobil de pe strada Muncii, din localitate.

"Cu ocazia cercetării locului faptei, în apropiere a fost identificat un pistol model airsoft, nesupus autorizării sau notificării, despre care nu există indicii că ar fi fost folosit, fiind ridicat pentru cercetări", arată IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările au fost continuate, fiind identificate mai multe persoane implicate în eveniment, care au fost conduse la sediul poliției pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta. La percheziția corporală efectuată asupra unui tânăr, de 27 de ani, din orașul Rovinari, polițiștii au identificat un briceag cu lama de 6 cm lungime, care a fost ridicat pentru cercetări.

În cauză au fost extinse cercetările și pentru infracțiunea de port fără drept de obiecte periculoase, în sediul autorităților publice, se mai arată în comunicatul poliției. (A.A.)

Vizualizări: 11,678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: