Să ajutăm un tânăr să se facă bine! Marius are nevoie de noi

Un tânăr din comuna gorjeană Polovragi are nevoie, în prag de sărbători, de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Marius are 25 de ani și se luptă cu o tumoră pe creier. De trei ori a fost operat până acum, dar boala a recidivat așa că are nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, dar pentru care familia încă nu are banii de care are nevoie.

Marius Nodea a aflat că are o tumoră în urmă cu zece ani. De atunci, a fost operat de trei ori, dar boala a revenit și trebuie să fie operat cât mai repede.

Intervenția dificilă va avea loc la o clinică din capitală, dar ca aceasta să aibă loc, familia are nevoie de mulți bani. În jur de 40 de mii de euro costă operația, bani pe care părinții lui Marius nu îi au.

Orice sprijin, indiferent cât de mic ar fi, este de ajutor. Primăria Polovragi a pus la dispoziție pentru această campania caritabilă contul asociației, unde oamenii care vor să facă o faptă bună pot să contribuie pentru ca Marius să fie operat cât mai repede și să se facă bine.

Contul pentru donații este: RO 07BRDE390SV16282453900 (Asociația pentru Dezvoltare Locală și Parteneriat Comunitar Polovragi).

Tânărul are multe planuri. Vrea să devină antreprenor acasă la el, să acceseze fonduri europene și să deschidă în comună, după ce se va face bine, un abator la care să lucreze doar oameni din localitate. Până să-și vadă visul împlinit și să fie pe picioarele lui, Marius are nevoie de ajutorul nostru. Oricât de mic ar fi, este important sprijinul venit de la fiecare dintre noi și doar așa, va scăpa de boala care-l chinuiește de zece ani. 

Vizualizări: 7,303

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: