Sute de cadouri împărțite elevilor dintr-o localitate din Gorj

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai așteptate de cei mici, mai ales atunci când știu că Moș Crăciun vine pe la fiecare și le aduce câte un cadou. Asta se întâmpla și în fiecare școală, acolo unde elevii se pregăteau intens pentru primirea celui mai îndrăgit personaj. Anul acesta, pandemia provocată de noul coronavirus i-a trimis pe copii acasă, învățând online, iar întâlnirea cu Moșul pare aproape imposibilă. Unii primari din Gorj au găsit soluția, pentru ca școlăreii să primească darurile trimise de Moș Crăciun.

Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că elevii vor primi plăsuțele cu cadouri, însă nu vor avea loc serbări sau alte evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă. Primarul a afirmat faptul că a pregătit 570 de pachete pentru elevii care învață pe raza localității sale, iar acestea vor fi acordate în baza unui program bine stabilit.

”Vom face 570 de pachete și vor fi doar pentru elevii de la școală. M-am gândit și la modalitatea de distribuire. Voi duce cadourile la toate cele trei școli și voi chema la ore diferite, pe clase, din jumătate în jumătate de oră, în aer liber, să vină să ridice plăsuțele.  Unde nu vom reuși, salariații de la primărie vor merge cu microbuzul școlar și le vor duce la domiciliu. Pachetul are o valoare de 43 de lei. Am stabilit și o comisie și a selectat produsele. Este aceeași cheltuială ca și anul trecut. Totul se va desfășura în aer liber pe baza unui program bine stabilit”, a spus Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia.

Pachetele vor conține portocale, suc, dar și alte dulciuri de care școlăreii să se bucure.

Vizualizări: 1,422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: