Sală de păcănele închisă de poliție

O sală de jocuri de noroc, din orașul Rovinari, a fost închisă de poliție pentru încălcarea în mod repetat a măsurilor anti-Covid.

În minivacanța de Mica Unire, polițiștii gorjeni au acționat în vederea verificării modului de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat că o sală de jocuri de noroc, cu punctul de lucru în orașul Rovinari, desfășura activități specifice obiectului de activitate după orele 2200, încălcând astfel prevederile legii privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Operatorul economic a fost amendat cu 5.000 de lei. La un nou control, polițiștii au aplicat aceeași amendă, pentru aceeași abatere, pe data de 23 ianuarie.

„Întrucât operatorul economic cu punctul de lucru în orașul Rovinari a săvârșit în mod repetat aceeași faptă contravențională, într-un interval de 15 zile de la constatarea precedentă, pe lângă sancțiunea contravențională principală, s-a dispus și sancțiunea contravențională complementară a închiderii temporare, pe o durată de 15 zile a punctului de lucru, unde operatorul economic desfășura activitatea fără respectarea condițiilor stabilite de lege”, a transmis Poliția Gorj.

Sancțiunea contravențională complementară s-a materializat prin afișarea de către organele de poliție, în locuri vizibile din interiorul spațiului închis temporar, a următorului mesaj: „Acest spațiu este închis temporar, până la data de 07.02.2022, inclusiv, din cauza nerespectării măsurilor dispuse pentru diminuarea efectelor pandemiei de COVID-19”.

Vizualizări: 2,412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: