Sala de sport de la Liceul Economic, gata în vară

Prima sală de sport a Colegiului Comercial „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu va fi construită până în vară. Astfel, elevii nu vor mai trebui să facă orele de sport, și în următorul an școlar, numai afară, în parcul Coloanei Infinitului. Investiția se ridică la peste 5 milioane de lei și este finanțată de Compania Națională de Investiții.

Lucrările de construcție la prima sală de sport a liceului au fost demarate încă din luna mai, anul trecut. Sala va avea 180 de locuri în tribune și va fi de dimensiuni olimpice. „Sala de sport nu deservește doar Colegiul Comercial «Virgil Madgearu», pentru că pot fi organizate aici și competiții până la nivel național, de diferite discipline sportive. Este o sală de sport modernă, care se va întinde pe o suprafață de circa 1.300 de metri pătraţi, costurile sunt undeva la 5,2 milioane de lei”, a declarat Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului Târgu Jiu.

Sala de sport va dispune chiar și de cabinet medical. Construcția se va încheia în luna iulie, dau asigurări autoritățile locale. În zonă, pe terenul cedat municipalității de unitatea militară, va fi realizat și un bazin de înot. Acest proiect a fost înaintat de primărie, tot la CNI, în vederea obținerii finanțării. Bazinul va fi administrat de către Colegiul Comercial „Virgil Madgearu”.

Galerie foto


Vizualizări: 500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: