Horoscop

Valabil pe 2 noiembrie

Berbec: Încercarea de a avea totul sub control, în relaţii sau în afaceri, vă poate reduce astăzi mult din entuziasmul vostru creativ, dar şi din manifestările de afectivitate faţă de cei dragi. Este recomandabil să nu vă lăsaţi copleşit de scenarii pesimiste sau conspirative, altfel veţi rata o bună ocazie să vă mai bucuraţi făcând ceea ce vă place.

Taur: Vă doriţi aproape imperativ ca relaţia cu partenerul de cuplu să reflecte implicarea totală şi asumarea angajamentelor, însă uneori puteţi deveni preocupat peste măsură de aceste aspecte în dauna dovezilor de iubire.

Gemeni: Entuziasmul de astăzi are şanse să impresioneze, reuşind să însufleţiţi uşor şi pe cei mai sceptici din jur. Totuşi, lipsa de moderaţie şi forţarea limitelor fizice s-ar putea să vă predispună la a rămâne ultimul la locul de muncă, puţini fiind aceia ce ar putea să ţină pasul cu voi.

Rac: Nu căutaţi perfecţiunea cu orice preţ, dacă asta înseamnă să suprimaţi orice demers creativ doar fiindcă nu aveţi încredere în potenţialul acestuia. Mai degrabă fiţi atent la cum vă gestionaţi bugetul, fiind predispus la excese din dorinţa de a face bucurii celor dragi şi de a vă exprima generozitatea.

Leu: Vreţi să fiţii mândru de familia voastră şi de felul cum gestionaţi afacerile domestice, însă riscaţi să deveniţi chiar despotic sau excesiv de preocupat să aveţi totul sub control. Totuşi, cei dragi s-ar bucura dacă v-aţi mai relaxa şi nu v-aţi refuza câteva lucruri numai pentru voi.

Fecioară: Dacă lucraţi intens la studii de perfecţionare sau desfăşuraţi o activitate de cercetare, ziua de astăzi e numai bună pentru munca într-un mediu retras, ferit de aglomeraţia cotidiană. Însă perfecţionist cum sunteţi, n-ar strica să vă amintiţi din când în când de nevoia de a vă relaxa.

Balanţă: Vreţi să ieşiţi în lume, să participaţi la evenimente mondene, eventual să daţi o mână de ajutor într-un proiect umanitar, însă grijile de natură financiară nu prea vă dau pace. Austeritatea şi planificarea bugetului nu vă pot aduce garanţii totale, de aceea nu lăsaţi sentimentul de frustrare să vă afecteze buna dispoziţie.

Scorpion: Astăzi, vă concentraţi forţele pentru a vă implica în activităţi cu vizibilitate socială, fapt ce va avea un efect mobilizator pentru cei din jur. De fapt, aveţi nevoie de multă susţinere şi pentru a o obţine, aţi putea fi tentat să vă folosiţi de toate mijloacele pe care le aveţi la dispoziție.

Săgetător: Chiar dacă porniţi astăzi cu cele mai bune intenţii, anumite demersuri vă pot situa la limita legalităţii. Ar fi indicat să nu ignoraţi învăţămintele acţiunilor trecute, dar să nu cădeţi totuşi în capcană crezând că ceva sau cineva vă poate reţine să vă dezvoltaţi în direcția dorită.

Capricorn: Determinarea cu care vă urmăriţi planurile necesită multă putere de concentrare şi testarea limitelor, dar şi a partenerilor de afaceri pe care îi aveţi alături. Totuşi, luaţi în considerare că cenzurarea emoţiilor poate genera în final sentimente de frustare.

Vărsător: Astăzi, veţi fi tentat să veniţi cu mult entuziasm în întâmpinarea partenerilor voştri, însă ambiţiile personale nu sunt deloc ignorate, urmărindu-vă cu multă abilitate interesele, fără a lăsa loc pentru interferenţe emoţionale. Este recomandabil să ţineţi cont de necesităţile celorlalţi.

Peşti: Astăzi, veţi fi provocat să vă temperaţi dorinţa de a atrage atenţia cu orice preţ dacă nu vreţi să ajungeţi la limita legalităţii, a conduitei morale, poate chiar a forţelor fizice. Nu este cazul să vă simţiţi constrâns în manifestare, doar să ţineţi cont de tendinţele excesive.

Vizualizări: 1,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: