Sala de sport din comuna Bălești a fost finalizată

O investiție realizată prin Compania Națională de Investiții în comuna gorjeană Bălești a fost finalizată. Vorbim de o sală de sport ultramodernă, construită în incinta unității de învățământ din satul Ceauru. Autoritățile locale din comuna Bălești anunță iubitorii de sport din localitate că toți cei care vor dori să desfășoare aici activități sportive vor avea acces.

Este prima sală de sport construită în comuna Bălești, iar investiția se ridică la aproximativ 1.500.000 de lei. ”Sala de sport a fost construită în incinta Școlii Antonie Mogoș din satul Ceauru și are o valoare de 1.500.000 de lei. A fost realizată prin Compania Națională de Investiții și are o capacitate de peste 100 de locuri în tribune, vestiare și tot ce este necesar pentru desfășurarea în bune condiții a activităților sportive”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul din Comuna Bălești.

Lucrările la sala de sport au început în luna martie a anului trecut și au fost finalizate. În cel mai scurt timp, sala de sport va deveni funcțională. ”Este o investiție pentru toți locuitorii comunei Bălești. Voi avea grijă ca de această sală să beneficieze toți localnicii care vor să desfășoare activități sportive, nu doar elevii de la școală. Săptămâna trecută au fost finalizate lucrările și în cel mai scurt timp va deveni funcțională. Este singura sală de sport din comuna Bălești și mă bucur că am reușit să realizez și acest obiectiv”, a mai spus Mădălin Ungureanu.

Vizualizări: 1,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: