Pachetele de la UE, date ca pâine caldă

Gorjenii și-au schimbat percepția despre ajutoarele venite de la Uniunea Europeană, fiind vorba despre produse alimentare și de igienă. Pachetele au început să se dea ca pâine caldă, iar oamenii au conștientizat că au nevoie de ele, mai ales că sunt gratuite.

Directorul Direcției Publice de Protecție Socială, Alina Toader, spune că distribuția s-a finalizat, fiind vorba despre un număr de 1.583 de pachete. Cei care beneficiază sunt persoanele beneficiare de ajutor social, dar și cei care primesc alocație complementară sau monoparentală. Peste 600 de pachete au fost împărțite și persoanelor cu handicap.

”Noi deja am terminat distribuția. Avem anumite termene pe care trebuie să le respectăm. Am distribuit pachete cu produse de igienă, dar și produse alimentare. Am avut 1.583 de pachete. Potrivit legislației în vigoare se acordă pentru fiecare beneficiar de ajutor social și al alocației complementare sau monoparentale. Excedentul de produse se distribuite altor categorii de persoane, printre care și persoanele cu handicap”, a spus Alina Toader.  

În această perioadă sunt distribuite tichetele valorice pentru masa de Paște.

Vizualizări: 817

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: