Angajări suspendate la spital. Motivul!

Zeci de candidați au aflat luni dimineață că nu vor mai susține interviul pentru ocuparea posturilor fără concurs de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Oamenii au fost nemulțumiți, unii dintre ei venind de la zeci de kilometri distanță pentru a se angaja. Alții au pierdut timp cu învățatul sau cu întocmirea documentației pentru concurs.

Numărul mic de cazuri de coronavirus din județ, și implicit a pacienților cu Covid din spital, a determinat conducerea spitalului să suspende pentru moment angajările.

„Având în vedere Hotărârea Comitetului Director al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu nr. 782 din 26.04.2021, se suspendă angajările fără concurs pe perioadă determinată ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă, până la o dată ulterioară ce urmează a fi stabilită și comunicată atât pe site-ul http://spitalgorj.ro/angajiri.html și la avizierul unității sanitare din strada Progresului nr. 18 pentru posturile următoare: 8 posturi de asistent medical debutant, 6 posturi de infirmier debutant, 3 posturi de brancardieri și 2 posturi de îngrijitoare”, a anunțat Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Toate posturile erau pentru Compartimentul ATI Covid din strada A.I. Cuza nr. 1.

Dumitru Vienescu, managerul SJU Târgu Jiu, a anunțat că, după Paște, în funcție de evoluția pandemiei,  „ne von orienta și vom lua o decizie, mai ales că avem baza de date cu cei care doresc să se angajeze“.

Gorjul înregistrează cea mai mică rată de infectare din țară, de 0,52 cazuri la mia de locuitori.

Vizualizări: 2,327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: