Sala Sporturilor, arhiplină de luptători cadeţi din toată ţara

Sala Sporturilor din Târgu Jiu s-a dovedit neîncăpătoare la Turneul de Calificare pentru Campionatul Naţional de lupte pentru cadeţi. Peste 400 de sportivi cadeţi din toată ţara precum şi alte câteva sute de antrenori si membri din staff-urile cluburilor de unde au venit au ocupat în week-end sala din Târgu Jiu.

Federaţia Română de Lupte şi Direcţia pentru Tineret şi Sport a judeţului Gorj au organizat la Târgu Jiu prima competiţie naţională din acest an din calendarul FRL. Luptătorii cadeţi de la cluburile şcolare şi cluburile profesioniste din toată ţara s-au reunit la Sala Sporturilor pentru a lua parte la calificările pentru turneul final al Campionatului Naţional de Lupte.

Pe cele trei saltele de lupte instalate pe parchetul Sălii Sporturilor au urcat luptători la toate cele trei categorii ale competiţiei, lupte libere, lupte greco romane şi lupte feminine.

Judeţul Gorj a fost reprezentat la această întrecere de sportivi de la trei cluburi: CSS Târgu Jiu, CS Pandurii şi Minerul Motru.

CS Pandurii Târgu Jiu a reuşit să califice doi dintre elevii antrenorului Ştefan Tănase, fost luptător  şi fost elev al antrenorului Gheorghe Gorjeanu, pensionat între timp de la CS Pandurii.

La faza finală a Campionatului Naţional de lupte pentru cadeţi vor participa de la Pandurii Târgu Jiu sportivii Popescu Eduard, la categoria 110 kg, şi Borhoată Cătălin, la categoria 55 de kg.

De la CSS Târgu Jiu s-au calificat trei dintre tinerii pregătiţi de antrenorul Rareş Voicescu, Fulger Andrei – la categoria 41 kg, Sava  Paul – la categoria 75 kg şi Istrate Radu – la categoria 38 kg.

Faza finală a Campionatului Naţional de Lupte va avea loc la finalul lunii mai la Constanţa.

Galerie foto




Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: