Bogoi vrea antrenor pentru portarii de la Pandurii

Antrenorul Adrian Bogoi nu avea prea multe soluţii pe bancă la jocul cu Brăila, chiar dacă era un meci considerat mai uşor. În poartă, unde Mihai Cotolan este încă suspendat, tehnicianul l-a titularizat pe tânărul Alexandru Costache (19 ani), dar şi acesta a gafat la meciul cu Brăila.

Cu portarul Cotolan şi Brînzan suspendaţi, Bogoi a fost nevoit să găsească soluţi în apărare, pentru a înlocui portarul echipei, dar şi căpitanul, în poartă intrând tot Costache ca şi etapa trecută, banderola revenindu-i lui Vodă şi apoi tânărului Dănescu.

La finalul meciului cu Brăila, tehnicianul Pandurilor s-a declarat mulţumit de tânăra sa echipă şi mai ales de punctele acumulate, dar a avut şi critici în privinţa golurilor primite. „Este o descătuşare pentru că este o echipă nouă la Târgu Jiu. Aşteptam şi punctele, pentru că muncim foarte mult la antrenamente. Am reuşit un joc foarte bun şi am stat fără emoţii de la început până la sfârşit”, a spus Bogoi, care are însă şi nemulţumiri legate de portarii echipei sale.

Bogoi a solicitat conducerii să coopteze în staff un antrenor cu portarii, postul rămânând liber după ce Răzvan Stanca a ales să colaboreze cu loturile naţionale de juniori: „Primim goluri foarte uşoare, nu avem antrenor de portari la Târgu Jiu de foarte mult timp, dar am înţeles că de luni va veni cineva să lucreze specific cu portarii, pentru că sunt foarte tineri toţi şi aşteptăm mult mai mult de la ei”.

De două etape Pandurii a rămas fără portarul titular, după ce mai întâi Mihai Cotolan s-a accidentat şi apoi a primit un cartonaş roşu din postura de rezervă, după ce a traversat terenul pentru că fratele său geamăn fusese accidentat. Pentru că nu s-a mărginit doar la a traversa terenul să vadă în ce stare e fratele său, ci i-a cerut şi explicaţii adversarului care l-a lovit,  Cotolan a primit trei etape  de suspendare după incidentul de la meciul cu Daco Getica Bucureşti.

Pandurii are în acest moment trei portari în lot, toti trei având sub 21 de ani, cel mai tânăr fiind Alexandru Costache de doar 19 ani, urmat de Mihai Cotolan, 20 de ani şi Alexandru Opriţa, 21 de ani.

Vizualizări: 591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: