Sancţionat de jandarmi pentru transportarea unor buşteni

Un bărbat de 46 de ani a fost depistat de către jandarmii din Novaci în timp ce transporta cu un utilaj special pentru transportul lemnului (TAF), prin albia unui pârâu de munte afluent al râului Galbenul, mai mulți bușteni.

  


"Un echipaj de jandarmi din Novaci pe timpul executării unei misiuni de ordine şi siguranţă publică având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au constatat că pe Valea Galbenului din Baia de Fier, se desfășurau activități de exploatare a materialului lemnos iar acesta era transportat cu un tractor forestier prin albia unui râu de munte", au transmis reprezentanţii IJJ Gorj.

Bărbatului i-a fost aplicată o sancțiune contravenţională în valoare de 4.000 de lei, pentru că acesta a fost atenționat anterior de către jandarmi, să respecte prevederile legale, dar nu s-a conformat.


În situația în care observați astfel de fapte de încălcare a normelor legale în domeniul pescuitului și acvaculturii, jandarmii vă recomandă să sesizați aceste aspecte prin SNUAU 112.

Vizualizări: 384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: