A lovit maşina poliţiei

Conducătorul unui motociclu a acroşat o autospecială de poliţie, parcată regulamentar, provocând daune materiale. Acesta se afla în stare de ebrietate.

"La data de 28 mai a.c., polițiști din cadrul Postului de poliție Bumbești-Pițic, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DC 26 Bumbești-Pițic, au executat semnalul regulamentar de oprire al unui motociclu. Conducătorul vehiculului nu a oprit la semnal, acroșând autospeciala de poliție care era oprită regulamentar", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Oamenii legii au stabilit că motociclul era condus de un bărbat de 62 de ani, din comuna Bumbești-Pițic și fiind testat alcoolscop, a rezultat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că vehiculul nu era înmatriculat în circulație, iar numărul de înmatriculare aplicat era fals.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul număr fals de înmatriculare pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Totodată, bărbatul a fost sancționat de polițiști cu amendă contravențională, în cuantum de 870 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Vizualizări: 1,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: