Sancţiuni contravenţionale aplicate în minivacanţă

Jandarmii gorjeni au aplicat, în perioada minivacanței din 1-5 iunie, 30 de sancțiuni contravenționale, însumând 5.600 lei, fiind constatate și 6 infracțiuni cu 6 autori în cooperare cu poliția.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj au fost angrenate în misiuni pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la evenimentele organizate în spațiul public, precum și de pază și protecție instituțională la obiectivele din responsabilitate.

Jandarmii gorjeni au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică a participanților la Zilele Comunei Drăguțești, Zilele Orașului Țicleni, la manifestația comemorativă de la Padeș și la stadionul din Bustuchin pe timpul finalei Cupei României la Fotbal-faza județeană, toate fiind desfășurate în siguranță, fără evenimente deosebite.          

Sancțiunile contravenționale aplicate au fost pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locuri publice, provocare și participare la scandal, adresarea de injurii și expresii jignitoare, pescuit fără permis sau în perioada de prohibiție.  

   

În această perioadă au fost continuate și acțiunile pentru protejarea fondului piscicol și a respectării măsurilor de prohibiție în zona habitatelor piscicole naturale din județul Gorj, fiind aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 1800 lei.

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: