Sanda a contestat concursul pentru şefia Gărzii de Mediu Gorj

Gheorghe Sanda, şeful interimar al Gărzii de Mediu Gorj, a contestat concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP). Sanda este de părere că tot el va conduce instituţia şi de aici înainte, având certitudinea că această contestaţie îi va aduce câştig de cauză.

Săptămâna trecută, liberalul Ninel Muja anunţase că a ieşit învingător la concursul pentru funcţia de comisar şef al Gărzii de Mediu Gorj. Acesta a obţinut un punctaj mai mare faţă de cel al şefului interimar al instituţiei, Gheorghe Sanda. Acesta din urmă a contestat nota primită la cea de-a doua probă din cadrul concursului. „Am obţinut o notă net superioară la proba scrisă, la interviu nu ştiu ce s-a întâmplat, dar eu am făcut o contestaţie pentru modul în care s-a organizat concursul şi modul cum s-a făcut punctajul. Este inacceptabil ca un funcţionar public care desfăşoară activitate de 20 de ani, are un doctorat în sensul ăsta, să poată fi surclasat de un om care vine dintr-un alt domeniu de activitate”, a declarat Gheorghe Sanda.

Concurs suspendat?

Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, spune că ar fi aflat că acest concurs ar fi fost suspendat. „Eu nu mă amestec. Am înţeles că domnul Sanda, pe care eu personal nu îl cunosc, a făcut o contestaţie. Am vorbit cu domnul Muja şi mi-a zis că a fost suspendat concursul, decizia”, a precizat Dian Popescu. 

Gheorghe Sanda este de părere că tot el va conduce instituţia şi în viitor, bazându-se pe o notă mai mare în urma contestaţiei făcute la ANFP. „Eu voi conduce instituţia şi în continuare. În faţa unui bagaj de cunoştinţe şi a unui profesionist, susţinerile politice nu au nicio valoare. Nu am primit deocamdată niciun răspuns la contestaţie, dar am certitudinea că voi obţine o notă mai mare”, a precizat Gheorghe Sanda.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: