Sandokan de la Târgu Jiu s-a predat singur la Poliție. Un apropiat a făcut live pe Facebook

Marinică Bonculescu, zis Sandokan, s-a prezentat, marți după-amiaza, la sediul Inspectoratului de Poliției Județean Gorj. El a fost condamnat la închisoare cu executare de către Curtea de Apel Craiova pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. „Așa fac șmecherii, se prezintă ca să fie în top cu legea”, a transmis Sandokan, în direct, pe Facebook.

Marinică Bonculescu nu a mai așteptat să fie „săltat” de mascați. El s-a prezentat la sediul IPJ Gorj și, înainte să fie introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă și-a motivat gestul, prin intermediul unei transmisiuni live, pe site-ul de socializare:

„Am venit să mă predau, ca să nu mă mai dea băieții în urmărire și să mă ia cu mascații Așa fac șmecherii, se prezintă ca să fie în top cu legea. Ne întâlnim când ne vom vedea”, a afirmat Marinică Bonculescu din holul IPJ Gorj.

Marinică Bonculescu a fost condamnat, anul trecut, de către Tribunalul Gorj, la 8 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În același dosar au fost implicate alte două persoane, rude cu Sandokan. Oamenii legii au stabilit că, împreună cu fiul său, Marius Nișciuc și cu nepotul Răzvan Căldăraru, zis „Greuceanu”, Bonculescu a fost implicat într-un scandal în cartierul Obreja. S-a întâmplat în 2016. Cei implicați au folosit pistoale și alte arme, iar două persoane au fost rănite în altercație. Pentru faptele lor, Marius Nișciuc și Răzvan Căldăraru au făcut 6 ani, respectiv 5 ani și două luni de închisoare.

Galerie foto




Vizualizări: 2,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: