Şantaj sexual la Rovinari

Un gorjean de 37 de ani din Fărcăşeşti care visa la partide de amor cu o rovinăreancă are toate şansele ca în următoarele săptămâni să nu se mai întâlnească cu femeia visurilor sale după aceasta l-a reclamat la Poliţie, iar pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă.

Walter Fîcea îi făcea ochi dulci unei localnice din Rovinari până în urmă cu aproape un an, când a început să o şantajeze cu filmuleţe deocheate şi fotografii indecente. În cele din urmă, femeia nu a mai rezistat presiunilor şi la sfârşitul săptămânii trecute s-a adresat anchetatorilor, care au şi făcut o percheziţie domiciliară la locuinţa lui Fîcea. La finalul percheziţiei, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică a fost dus în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

La sfârşitul zilei, instanţa a emis mandat pe numele acestuia, aşa că bărbatul a rămas în spatele gratiilor şi are toate şansele să rămână acolo inclusiv în perioada sărbătorilor de Paşti. „Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând de astăzi 04.03.2018 şi până la 02.04.2018 inclusiv, a inculpatului Fîcea Walter - cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj în formă continuată (…) (4 acte materiale)”, se arată în hotărârea luată de magistraţii de la Judecătoria Târgu Jiu. Verdictul nu este definitiv, inculpatul contestându-l deja, în speranţa că la instanţa superioară va obţine o sentinţă care să îl scape de cătuşe.

Vizualizări: 7,413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: