În arest după ce și-a bătut mama

Un tânăr de 23 de ani din comuna Bengești Ciocadia, județul Gorj, a ajuns duminică pentru 24 de ore în arest, după ce și-a bătut mama. Cel care a sunat la poliție a fost fratele mai mare al agresorului.

"La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un tânăr de 23 de ani, în timp ce se afla la domiciliul din comuna Bengești Ciocadia, în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, a agresat-o fizic pe mama sa de 48 de ani, provocându-i leziuni corporale, a distrus mai multe geamuri ale locuinței și a adresat amenințări cu moartea membrilor familiei", anunță IPJ Gorj.

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, agresorul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor. În baza probatoriului administrat în dosar, față de tânăr a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul  infracţiunilor de violență in familie, amenințare și distrugere. (A.A.)

Vizualizări: 3,553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: