Șantajată cu poze indecente. Poliția a intervenit

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o localnică de 46 de ani, despre faptul că în zilele de 8 și 11 aprilie a fost contactată, prin intermediul unei aplicații de mesagerie, de către o persoană necunoscută, care i-a comunicat faptul că deține poze în ipostaze indecente cu ea, pe care le va distribui sub formă de pliante, solicitându-i acesteia foloase material pentru a nu duce la îndeplinire faptele. 

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost prinși în flagrant delict un bărbat de 38 de ani, din comuna Mătăsari și o femeie de 34 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care, în noaptea de 16 aprilie au primit de la persoana vătămată suma de 1.500 de lei, ce a fost percepută de către cei doi, în scopul nedivulgării unor fotografii ale persoanei vătămate în ipostaze indecente. 

Suma de bani și telefoanele folosite la săvârșirea faptei au fost ridicate de polițiști cu ocazia prinderii în flagrant delict, în scopul continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, fiind bănuiți de savârsirea infracțiunii de șantaj în formă continuată, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale. 

Cu ocazia activităților desfășurate polițiștii de investigații criminale au beneficiat de suportul tehnic al Serviciului de Operațiuni Speciale Gorj, precum și al polițiștilor din cadrul Biroului de Ordine Publică – Poliția Municipiului Târgu Jiu. 

Vizualizări: 1,441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: