Săptămâna prevenirii criminalității

La nivel național, Poliția Română, prin structurile de prevenire, desfășoară „Săptămâna Prevenirii Criminalității”, în perioada 20-24 mai, care are ca scop întărirea gradului de siguranță în cadrul comunității.


Astfel, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității vor desfășura activități informativ-preventive, în cadrul cărora vor fi abordate diverse teme, precum prevenirea victimizării minorilor, a criminalității informatice, a violenței domestice și a infracțiunilor contra patrimoniului.


Așadar, ziua de luni este dedicată prevenirii victimizării minorilor, iar marți a siguranței online. Miercuri, polițiștii vor desfășura activități de prevenire a infracțiunilor de violență domestică, urmând ca joi să fie organizate activități de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului. Ultima zi din săptămână va fi dedicată activităților de prevenire a disparițiilor de minori. 


Activitățile de acest gen vor fi derulate în tot județul Gorj, atât la nivelul polițiilor municipale și orășenești, cât și la nivelul secțiilor și posturilor de poliție rurală.

Vizualizări: 299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: