Şapte candidaţi pe un post la Primăria Târgu Jiu

„Bătălie” mare pe două posturi de consilier scoase la concurs de Primăria Târgu Jiu. Până acum, s-au înscris deja câte şapte candidaţi pentru fiecare post. Concursurile sunt programate în două săptămâni.

Primăria Târgu Jiu scoate la concurs două posturi de consilier superior. Ultima zi pentru depunerea candidaturilor este joi. Ambele posturi vor fi ocupate pe o perioadă nedeterminată şi în ambele cazuri este vorba despre două funcţii de consilier superior. „Din ce am aprobat eu, sunt două posturi scoase acum şi sunt foarte mulţi candidaţi. Comisiile de concurs sunt stabilite. Urmează să vedem exact şi cine va fi câştigătorul. S-au înscris, până acum, vreo 10-15 candidaţi pentru aceste posturi”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

Candidaţii care râvnesc la postul de consilier în cadrul Centrului pentru Informarea Cetăţenilor vor susţine concursul pe 17 octombrie, în timp ce proba scrisă pentru postul de consilier de la Serviciul gestionare situaţii de urgenţă este programat pe 19 octombrie.

Ambele concursuri vor avea loc la sediul Primăriei Târgu Jiu şi tot acolo se depun şi dosarele.

Vizualizări: 1,476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: