Avem lege, dar degeaba! Maşinile parcate aiurea nu pot fi ridicate

Situaţie încâlcită pe străzile din Târgu Jiu. Consilierii locali au stabilit de acum trei luni să fie ridicate maşinile parcate neregulamentar, însă hotărârea nu poate fi pusă în aplicare. Primăria Târgu Jiu are nevoie şi de platformă.

Deşi hotărârea a fost luată la sfârşitul lunii iulie, maşinile staţionate ilegal nu pot fi ridicate. Nu pentru că nu ar avea cine, ci nu au cu ce!

Consilierii locali au transferat către Transloc acţiunea de ridicare a maşinilor staţionate ilegal, însă societatea nu dispune de o platformă cu care să fie ridicate aceste autoturisme. Pentru că nu au fost bani până acum, nici nu s-a putut cumpăra această platformă. Dacă se vor găsi la rectificarea din această lună, se va trece la achiziţie. În caz contrar, maşinile rămân în stradă, bani pentru această investiţie urmând să fie alocaţi anul viitor.

Mii de amenzi

Cu toate acestea, şoferii trebuie să ştie că se aleg cu amenzi de la poliţiştii locali chiar dacă nu rămân şi fără maşină. „De la începutul anului şi până în momentul de faţă, poliţiştii locali au aplicat aproximativ 1.100 de sancţiuni contravenţionale privind circulaţia pe drumurile publice şi alte 1.890 potrivit dispoziţiei Consiliului Local nr. 125/2011”, a explicat Alexandra Petriţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Vizualizări: 921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: