Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şapte echipe din Liga I, depunctate de Comisia de Licenţiere

FC Petrolul Ploiesti, FC Rapid, CFR Cluj, U Cluj, Otelul Galati, Ceahlaul Piatra Neamt, FC Brasov si Metalul Resita au primit sanctiuni cu depunctarea din partea Comisiei de Fond a Sistemului National de Licentiere din cadrul FRF, informeaza Mediafax.

Astfel, in urma analizarii dosarelor prezentate de cluburile care au solicitat licenta pentru Liga I, editia 2015-2016, prima instanta a considerat ca sapte grupari din primul esalon si unul din cel de-al doilea nu au indeplinit criteriile financiare.

In consecinta, in primul an in care Federatia Româna de Fotbal a renuntat la sanctionarea cu retrogradarea pentru neindeplinirea cerintelor din manualul de licentiere, Comisia de Fond a stabilit urmatoarele sanctiuni: 

Metalul Resita - 9 puncte penalizare
Ceahlaul Piatra Neamt - 9 puncte
Petrolul Ploiesti - 6 puncte
CFR Cluj - 6 puncte
Rapid - 3 puncte
Otelul Galati - 3 puncte
FC Brasov - 3 puncte
Universitatea Cluj - 3 puncte si 50.000 de lei

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: