Șapte localități din Gorj în scenariul roșu. Încă șapte elevi infectați!

Numărul localităților din Gorj care au trecut de trei cazuri de Covid la mia de locuitori în 14 zile a ajuns la șapte. Acestea sunt Crasna - 7,87, Samarinești - 5,34, Dănești - 4,22, Prigoria - 3,96, Roșia de Amaradia - 3,66, Godinești - 3,6, Polovragi - 3,35.

La nivelul județului au fost 569 de infectări în ultimele două săptămâni, dintre care 160 la Târgu Jiu.

În ultimele 24 de ore au fost 65 de infectări în Gorj, dar și trei decese ale unor persoane de 46, 54 și 74 de ani.

La școli au fost de la ultima raportare încă șapte elevi infectați. ”Avem 7 noi cazuri de Covid în rândul elevilor. Este vorba despre un caz la Școala Gimnazială din Novaci, un elev de la Colegiul "George Coșbuc" din Motru, un alt elev de la Colegiul Național "Spiru Haret" din Târgu-Jiu și un elev de la Școala Gimnazială Padeș. De asemenea, mai avem un elev la Școala Gimnazială din Crușeț, încă unul la Liceul de Arte "Constantin Brăiloiu"  din Târgu-Jiu și unul de la Liceul Tehnologic Turceni”, transmite ISJ Gorj.

Nici în rândul cadrelor didactice situația nu este un mai bună. ”Avem 4 noi cazuri în rândul cadrelor didactice. Este vorba despre un profesor de la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu din  Târgu-Jiu, unul de la CNSH Tg-Jiu, un alt profesor de la  Liceul de Arte "Constantin Brăiloiu" din Târgu-Jiu și o educatoare de la GPP nr. 1 din Motru”, mai transmite ISJ Gorj.

Vizualizări: 4,799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: