Șapte posturi scoase la concurs de Spitalul Județean

Spitalul Județean face angajări! În perioada următoare unitatea medicală va organiza concursuri de recrutare atât pentru posturi pe perioada nedeterminată cât și pentru posturi pe perioadă determinată.

Șapte posturi a scos la concurs Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Două dintre ele sunt pentru muncitori calificați, în departamentele de reparații și întreținere. Unitatea caută instalator sanitar și lăcătuș- mecanic. De asemenea, va mai fi angajat un liftier și un telefonist, la Centrala Telefonică din cadrul Biroului Administrativ. Tot pe perioadă nedeterminată va fi scos la concurs si un post de asistent medical debutant, licențiat în nutriție și dietetică. Pentru toate aceste posturi, candidații trebuie să își depuna dosarele până pe 13 iulie.

Locuri de muncă pe perioadă determinată

Unitatea medicală va angaja în perioada următoare și două persoane care vor avea contract de muncă pe o perioadă determinată. Este vorba despre un post de kinetoterapeut, la Laboratorul de recuperare medicină fizică și balneologie. Cel de de-al doilea post care va fi scos la concurs este de economist IA la compartimentul R.U.N.O.S.

Dosarele de concurs de vor depune până pe data de 6 iulie, după care toți candidații vor avea de trecut o probă scrisă și un interviu.
Mai multe informații despre condițiile specifice, necesare pentru fiecare post, dar si care este calendarul examenelor se pot obține direct de pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: