Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patru posturi de asistent medical, disponibile. Angajare cu interviu! 

Se caută asistenți medicali generaliști! Societatea Medservmin a scos la concurs patru posturi, pe perioadă nedeterminată. Candidații au de trecut doar o probă de interviu pentru a putea fi angajați, însă este menționată și o carte drept bibliografie.  


 


Toți candidații care vor dori să dea proba interviului trebuie să depună un dosar cu actele necesare, până în data de 29 iunie 2022. Aceștia vor trebui să facă dovada faptului că au dreptul să practice meseria de asistent medical generalist. Mai multe detalii despre ce acte trebuie atașate la dosarul de concurs, se pot obține direct de la sediul firmei Medservmin.  


Medservmin este una dintre societățile care prestează servicii pentru Complexul Energetic Oltenia.  Aceasta oferă servicii medicale angajaților CEO.

Galerie foto


Vizualizări: 7,094

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: