Spitalul angajează electrician pentru lifturi. Recent, un lift a luat foc!

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu angajează electrician pentru întreținea și repararea lifturilor! Anunțul vine la doar câteva zile distanță după ce unul dintre lifturi a luat foc.


Concursul de recrutare va consta într-o selecție de dosare, probă scrisă și probă interviu.  Data limită de depunere a dosarelor este 8 iulie.


În prezent, la Spitalul Județean din Târgu Jiu sunt angajați trei electricieni la echipa întreținere, revizii și reparații ascensoare,  plus șeful de echipă. Chiar și cu această echipă incidentul, care putea să aibă un sfârșit tragic pentru personalul medical și pentru pacienți, nu a putut fi evitat. 


Reamintim că, la liftul de serviciu al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, clădirea situată pe strada Tudor Vladimirescu, a avut loc pe 22 iunie 2022, o degajare puternică de fum din cauza supraîncălzirii unui cablu electric. În lift nu se afla nicio persoană, în urma acestui eveniment nefiind înregistrate victime, ci doar pagube materiale. Din cauza fumului dens, conducerea Secțiilor Chirurgie II și Chirurgie I (situată la etajul II al unității medicale) a decis evacuarea pacienților, în total, 30 de persoane.

Vizualizări: 875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: