Sărbători de foc pentru pompierii gorjeni. Au fost solicitați de 100 de ori!

Zile pline de situații de urgență în Gorj. În nici o săptămână, pompierii au fost alertați de 100 de ori. Au intervenit să stingă incendii în ziua de Crăciun și la mai multe accidente de circulație. În peste 80 de cazuri, pompierii au fost nevoiți să acorde asistență medicală.

„În perioada 24-29 decembrie 2019 echipajele profesioniste ale ISU Gorj au fost solicitate și au intervenit la 100 situații de urgență, constând în: 83 de intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență și prim ajutor calificat, 8 incendii, 7 accidente rutiere, 2 solicitări pentru a debloca ușile de acces a două imobile”, a anunțat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Misiunile de foc pentru pompierii au început în ziua de Ajun, când o casă din comuna gorjeană Țânțăreni a luat foc. A ars acoperișul, dar pompierii au stins focul la timp și au salvat casa. În aceeași localitate, un alt incendiu a distrus o casă chiar în ziua de Crăciun. Din fericire însă, nu au fost înregistrate victime. Tot în ziua de Crăciun, pompierii au mai stins un incendiu izbucnit la o casă din comuna Scoarța.

Vizualizări: 1,023

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: