Sarmale, friptură și dulciuri pentru colindători

Sarmale, friptura, dulciuri si intalnire cu Mos Craciun. Asa vor petrece colindatorii care vor ajunge, vineri, la Asociatia Glasul Sufletului, din Rovinari. Anunțul a fost facut de Cristina Lia, cea care a pus bazele acestei fundatii caritabile ce face acum sarbatorile mai frumoase pentru sute de gorjeni necajiti.

De pitarai, Cristina Lia va astepta colindatorii cu peste o mie de sarmale si cadouri ce vor fi oferite chiar de Mos Craciun.

"Se zice că tradițiile trebuie respectate dar dacă la noi nu avem tradiții ce facem ? Așa că dragilor vom face propriile tradiții. PIȚĂRĂI la Rovinari. Așa cum alți sunt binecuvântați cu colindători, vrem și noi chiar dacă stăm la oraș. Asa ca maine, 24 .12.2021 ora 11 VĂ VOM PRIMI LA Asociatia Glasul Sufletului cu circa 1000 buc de sarmale, dulciuri, friptură, fructe, jucării și nelipsitul MOȘ CRĂCIUN . Haideți dragilor să bucurăm fiecare suflet care ne trece pragul și drept mulțumire că ne-ați fost alături, noi vă oferim din suflet aceste daruri. Așa că mâine în ajunul Nașterii Domnului va așteptăm la sediul nostru secundar din Rovinari bl C2 str. Prieteniei nr 16 , ap 12 ( vis-a-vis de grădiniță Scufita Roșie )", a fost mesajul Cristinei Lia.

Vizualizări: 1,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: