Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Polițiștii gorjeni, în sprijinul unei familii din Godinești

Polițiștii gorjeni continuă seria faptelor bune de sărbători. Au ajuns la o familie din Godinești, acolo unde singurul sprijin al unei eleve de clasa a IX-a este tatăl ei. Fata învață foarte bine, în ciuda situației precare.

Încă de săptămâna trecută, polițiștii s-au mobilizat pentru a strânge ”cele de trebuință” unei familii, cu atât mai mult în perioada sărbătorilor: alimente, un brad de Crăciun, haine, sume de bani, dar și tradiționalul porc de Crăciun, toate obținute din donațiile polițiștilor.

“Ne-am dorit ca și ei să simtă, la rândul lor, magia sărbătorilor și să își regăsească speranța, care rătăcise zadarnic pe drumul vieții lor, date fiind încercările la care au fost supuși.

Astăzi am reușit să ducem la îndeplinire cele propuse, astfel că ne-am prezentat la poarta familiei din Godinești, care ne-a primit cu emoție și lacrimi de fericire”, a transmis IPJ Gorj.

Polițiștii, împreună cu cele două gazde, au împodobit bradul de Crăciun. Fetița le-a mărturisit polițiștilor că în viitor, își dorește să urmeze cursurile unei facultăți de Drept, deoarece este atrasă de latura de Criminalistică și își dorește o carieră în magistratură.

Vizualizări: 1,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: