Şase tineri, înjunghiaţi în 90 de minute

Șase adolescenţi au fost atacaţi, în numai 90 de minute, noaptea trecută, pe străzile din Londra.  Un tânăr în vârstă de 13 ani se află în stare gravă la spital. Trei dintre cele șase victime au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Prima victimă raportată a fost un minor, în vârstă de 15 ani, în jurul orei locale 05.30 pm, în Poplar’s East India Dock Road. După 45 de minute, oamenii legii au fost solicitați la locul unui alt incident cu două victime. Ultima victimă a incidentelor de pe străzile Londrei a fost un minor în vârstă de 13 ani. Băiatul a fost atacat în parcul Lottle Ilford, ulterior fiind transportat în stare gravă la spital.

Atacurile vine în condiţiile în care capitala britanică se confruntă cu o criză a violenţelor. 45 de oameni au fost ucişi începând din luna ianuarie, dintre care 13 în numai două săptămâni din martie.

Numărul de crime din Londra l-a depășit în februarie pe cel din New York, pentru prima data în istoria contemporană, potrivit BBC.  Primăria Londrei susține că „este extrem de îngrijorată” de valul de atacuri cu cuțitul în Londra, dar insistă că orașul rămâne „unul dintre cele mai sigure din lume”.

Vizualizări: 24,733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: