Săvoiu: “Cârciumaru nu trebuie să mai tacă, dacă iubește Pandurii, cum pretinde!”

După ce vicepreședintele PSD Gheorghe Pecingină s-a lăudat, astăzi, că l-a asistat pe vicepreședintele PSD Mihai Prunariu în negocierile purtate cu Petre Grigoraș pentru preluarea Pandurilor, președintele Forței Civice Gorj, Ion Săvoiu, s-a arătat stupefiat că “un avocățel” de la PSD a ajuns să negocieze pentru Pandurii contracte de sute de mii de euro,  și a cerut președintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru, să intervină pentru a opri amestecul liderilor PSD Gorj în activitatea vicecampioanei României: “Partidul Nesimțit e din ce în ce mai nesimțit. La Pandurii a fost adus avocat nou – nouț, tot de la Partidul Nesimțit.
Vicepreședintele Gigi Pecingină de la Partidul Nesimțit tocmai s-a scăpat , la Radio Infinit, că l-a asistat ca avocat pe alt vicepreședinte al Partidului Nesimțit, Mihai Prunariu, în negocierile purtate cu Petre Grigoraș pentru preluarea postului de antrenor la Pandurii Târgu Jiu.
Înțelegem două lucruri: că mai nou, la Pandurii, până și avocatul este tot de la Partidul Nesimțit. Mă întreb dacă s-a schimbat, deja, și femeia de serviciu cu una mult mai competentă de la Partidul Nesimțit, sau a fost forțată vechea femeie de serviciu să semneze, de bună voie, adeziune la Partidul Nesimțit.
E o maximă nesimțire să negociezi contracte de sute de mii de euro, ca acela parafat cu Grigoraș, asistat de Pecingină, un avocățel care tocmai l-a “descurcat” pe Ion Rușeț, într-atât încât SMEO a ajuns numai bun de dus la groapă.
Cu fiecare zi care trece, vicecampioana României este adusă la nivelul liderilor Partidului Nesimțit, care au ajuns să o conducă într-un mod din ce în ce mai nesimțit. De aceea Pandurii a ajuns într-un timp foarte scurt, jos, jos de tot.
Dacă Florin Cârciumaru iubește acest club așa cum pretinde, este dator față de gorjeni să ia poziție și să separe apele: Pandurii sunt una, Partidul Nesimțit e altceva.”

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: