Scandal cu pietre între vecini

Un tânăr de 26 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, a ajuns după gratii pentru 24 de ore, după ce a fost implicat într-un scandal. La data de 24 iulie, Poliţia Oraşului Târgu Cărbuneşti a fost sesizată, prin apelul 112, de un bărbat de 49 de ani, din localitate, cu privire la faptul  că are un conflict cu vecini săi.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că un bărbat de 55 de ani și fiul său de 26 de ani, ambii din orașul Târgu Cărbunești, au pătruns fără drept în curtea apelantului, unde au aruncat cu pietre și au lovit în imobil cu obiecte contondente, fiind distruse mai multe elemente din acesta. Altercația s-a produs pe fondul unui conflict spontan și a unor discuții contradictorii, privind unele neînțelegeri mai vechi.

„La data de 25 iulie a.c., în baza probatoriului administrat în dosar, față de tânărul de 26 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu și distrugere”, anunţă reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Vizualizări: 3,842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: