Scandal la Fărcăşeşti! Primarul, sfătuit să se întoarcă în pădure

Se încing spiritele în Fărcăşeşti. Fiul unui fost primar strânge semnături să-l demită pe actualul edil, Constantin Drăgoescu, pe motiv că nu a făcut nimic în comună în cei doi ani de mandat. De partea cealaltă, primarul îi reproşează că a solicitat să fie angajat la primărie.

Robert Belgiu susţine că a început demersul de a strânge semnături ca să organizeze un Referendum prin care actualul primar să fie demis. Pentru asta, s-a aliat cu familia fostului edil Dănuţ Bălu. „L-am susţinut pentru că nu voiam să-l susţinem pe Bălu. Am considerat că va face treabă, se va schimba ceva în comună, dar domnul Drăgoescu este cel mai slab primar al comunei de la Revoluţie încoace. Opt ore pe zi stă ori în primărie şi nu face nimic ori merge la Rovinari şi mănâncă cu nepotul vicelui pentru că sunt foarte buni prieteni. Nu este pregătit pentru funcţia asta. Consider că cel mai bine ar trebui să se întoarcă la pădure. Dumnealui a fost pădurar”, a fost sfatul tânărului politician pentru primarul în funcţie.

De altfel, acest demers nu pare să fie decât o repetiţie pentru Belgiu. Îşi doreşte să candideze la următoarele alegeri din comună pe listele partidului ADER, înfiinţat de Neculai Onţanu. Robert Belgiu este liderul organizaţiei de la Fărcăşeşti. „Dacă nu strângem cei 25% nu are rost să candidăm fiecare în parte la următoarele alegeri. Mă gândesc şi eu să candidez. Din partea partidului ADER. Este un partid recent înfiinţat, este adept la democraţie, educaţie şi reconstrucţie. Este un partid al tinerilor care vrem să schimbăm ceva pentru România. Foarte mulţi nu avem serviciu. Avem studii, dar stăm acasă cu ele. Cred că am şanse ţinând cont că foarte mulţi tineri sunt alături de mine. Tatăl meu a fost primar şi a făcut foarte multe lucruri vizibile şi la ora actuală şi consider că am şanse destul de mari”, a mai explicat Belgiu, la Radio Infinit.

„A venit să-l angajez la primărie”

În tabăra adversă, lucrurile par să stea altfel. Primarul Constantin Drăgoescu îl acuză pe Belgiu că se răzbună pentru că nu ar fi vrut să-i ofere un loc de muncă în cadrul primăriei. „A venit la mine la primărie să-l angajez. E supărat pe alte probleme. A fost la echipa noastră de fotbal, a plecat de acolo. El e supărat personal. Are probleme personale. Mi-a cerut să-l angajez la primărie, la echipa de fotbal. A jucat în comună şi de-asta e supărat. S-a aliat cu Adrian Bălu, dar a uitat că fostul primar Bălu a dat-o pe mama lui afară de la biblioteca din comună. A uitat ce probleme au fost acolo. Nu este el în măsură să-mi spună dacă sunt pregătit. El ce pregătire are? Eu am 24 de ani de vechime. Am condus comuna de doi ani de zile şi nu sunt probleme”, i-a răspuns primarul Drăgoescu.

Vizualizări: 1,776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: