Scandal la Mătăsari. Au spart geamurile de la mașină

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 40 de ani, din comuna Mătăsari, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și un alt bărbat de 46 de ani din aceeași localitate, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În seara de 19 februarie, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, de o tânără de 20 de ani, din județul Dolj, cu privire la faptul că, pe raza comunei Mătăsari, are loc un conflict, iar fratele ei, de 23 de ani, din Mătăsari, a fost agresat de mai multe persoane. 

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce tânărul de 23 de ani și un alt bărbat de 38 de ani, se aflau într-un autoturism staționat, au fost surprinși de alt autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani, care a intrat în coliziune frontală cu acesta, în mod intenționat. 

De asemenea, polțișitii au mai constatat faptul că, din autoturism a coborât conducătorul auto de 40 de ani, care împreună cu un alt localnic de 46 de ani, folosindu-se de un obiect contondent din lemn, ar fi spart geamurile autoturismului staționat, după care au exercitat acte de violență împotriva celor doi ocupanți ai autovehiculului.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Cei doi reținuți urmează să fie prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri corespunzătoare. 

Vizualizări: 1,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: