Scandalagii din trei județe, reținuți în Gorj. Amenzi usturătoare!

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au reţinut miercuri pentru 24 de ore opt bărbați din trei județe, implicați într-un scandal de stradă.

Este vorba de cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 47 de ani, din comuna gorjeană Ţânţăreni, doi bărbaţi de 37 şi 40 de ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, şi un bărbat de 47 de ani din comuna Rogova, judeţul Mehedinţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în cursul zilei de ieri, aceştia, aflându-se pe raza comunei Ţânţăreni, în apropierea unei societăţi comerciale, în urma unui conflict spontan ar fi exercitat acte de violenţă unul împotriva celuilalt, fiind distrus totodată şi un geam al magazinului", a transmis IPJ Gorj.

În cauză poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti.

De asemenea, faţă de cele opt persoane, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr.3/2020, cu amendă în valoare de 10.000 de lei fiecare.

Vizualizări: 2,924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: