Şcheau (PD-L): Am pierdut trei primari

Democrat-liberalul Mircea Şcheau a spus că excluderea celor trei primari PD-L, Bârcă, Bălu şi Ardeiu, este o pierdere pentru partid. Şcheau a refuzat să spună dacă a votat pentru excludere, spunând că este o chestiune internă de partid. Acesta a făcut şi alte declaraţii aseară, la TV Sud.

Rep.: Aţi votat excluderea celor trei primari?

Mircea Şcheau: Nu vă pot spune cum am votat nici eu, nici colegii mei, pentru că a fost un vot intern. Am pierdut trei primari. Nu vorbim de nume, eu nu mă bucur nici când pierd un coleg de partid care nu are funcţie. Trei primari excluşi înseamnă o pierdere pentru partid. Dar, asta a fost decizia Biroului Permanent. Acum o săptămână aceiaşi primari au fost numiţi preşedinţi ai filialelor locale

Rep.: Face PD-L opoziţie în Gorj? Nu se vede nimic la votul în consiliul judeţean sau consiliile locale.

M.Ş.: Puteţi să îi întrebaţi pe consilierii judeţeni şi pe consilierii locali de ce votează aşa. Dacă unele măsuri sunt corecte, este normal să fie votate. Ar fi absurd să spunem că toate măsurile USL sunt proaste. Sigur că atunci când propunerile USL sunt proaste, trebuie ca votul să fie împotrivă.

Rep.: Cum vă explicaţi faptul că PD-L nu scapă de scandaluri?

M.Ş.: Toate aceste discuţii care ajung în spaţiul public nu sunt în beneficiul opoziţiei de dreapta. O parte din aceste discuţii fac parte din jocul politic, iar acolo unde sunt şi alte interese, publicul îşi va da seama. Importantă acum este reconstrucţia partidului, la toate nivelurile.

Rep.: Totuşi, au fost trădări, nu numai cei trei primari au trădat. Pe dvs. v-a trădat domnul Ruşeţ, nu v-am auzit s spuneţi public asta.

M.Ş: Ştim fiecare dintre noi că domnul Bârcă s-a afişat cu domnul Iriza. Poate alţii s-au făcut că ne susţin şi au trădat. Poate că sunt primari care au considerat că aşa este în interesul comunităţilor lor. Poate că m-am supărat, dar asta nu înseamnă că trebuia să ies public, să provoc noi scandaluri.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: