Scutire de taxe pentru locuitorii din Târgu Cărbunești

“Ofertă” pentru persoanele fizice și firmele din orașul gorjean Târgu-Cărbunești. Consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre prin care toți contribuabilii care au restanțe și care își plătesc datoriile scapă de penalități. Prin această decizie, aleșii speră să încurajeze oamenii să-și plătească dările către stat.

Vor fi scutiți de la plata penalităților de întârziere toate persoanele fizice sau juridice care își plătesc impozitele și amenzile până la data de 30 iunie 2019. „Scutirea se aplică majorărilor de întârziere aferente obligațiilor principale datorate până la data de 31.12 2017, astfel: 100% scutire la plata majorărilor de întârziere aferente obligațiilor bugetare principale (impozite și taxe locale, chirii, redevențe), dacă obligațiile bugetare principale vor fi achitate până la data de 30.06.2019, inclusiv rata scadentă la 31.03.2019 și sumele datorate cu titlu de amenzi luate în debit până la data plății”, se arată în hotărârea de Consiliu Local.

O astfel de hotărâre au luat tot mai mulți primari în ideea că vor convinge contribuabilii să treacă mai repede pe la ghișeele Serviciilor de Taxe și Impozite Locale. Proiecte similare au fost adoptate la Târgu Jiu, Scoarța sau Motru.

Vizualizări: 1,737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: