DSV Gorj angajează medici veterinari

Direcția Sanitară Veterinară (DSV) Gorj face angajări. Instituția organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a două funcții de consilier, clasa I, grad profesional asistent.

În fapt, DSV Gorj caută să angajeze consilieri din rândul medicilor veterinari, posturile fiind disponibile pentru Serviciul Control Oficial Sănătate și Bunăstare Materială, respectiv Biroul Sănătate Animală, Serviciul laborator Sanitar Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor. Conducerea instituției spune că așteaptă de mult timp aprobarea pentru scoaterea la concurs a celor două posturi. ”Am avut două posturi vacante și au fost deblocate. Așteptam de un an. Ar mai fi nevoie și de alte angajări de medici veterinari, dar nu mai avem posturi”, a declarat Nicolae Călescu, directorul DSV Gorj.

Cei interesați să ocupe unul dintre cele două posturi de consilier pot depune dosarele de înscriere la concurs până în data de 8 aprilie. Proba scrisă va avea loc în data de 2 mai, iar interviul va fi susținut de candidați în 6 mai.

Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: