Se anunță noi proteste la CEO

Un sindicalist din cadrul Complexului Energetic Oltenia anunță noi proteste. Nicu Bunoaica amenință conducerea companiei cu proteste de amploare dacă departamentul de inspectori sociali nu va fi desființat, iar salariații de acolo să fie trimiși în producție.

Bunoaica este de părere că acest departament nu are nicio utilitate și nu ajută cu nimic compania, iar salariile sunt unele destul de mari. Liderul de sindicat s-a întâlnit cu președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, si susține că a dat un ultimatum. Protestul ar urma să aibă loc la jumătatea acestei luni.

”Este vorba despre jumătatea lunii august, în care voi face demersurile necesare. Deja am discutat cu oamenii din sindicatul Solidaritatea și nu numai. Am fost pe la cariere și termocentrale. Mi-au spus că mă vor susține în acest demers. Acești oameni ies doar la televiziuni și spun numai prostii. Îi vrem în producție. Dacă CE Oltenia este într-un impas, nu trebuie să le mai dăm salarii așa mari. Nu mai sunt bani, să nu mai fie nici pentru ei”, a spus Bunoaica.

Tot liderul de sindicat spune că nu se așteaptă la un răspuns favorabil din partea companiei. ”Compania nu prea dorește să-i trimită în producție. Mai au nevoie de ei la următorul contract colectiv de muncă. Ne dorim ca acest departament să nu mai existe în viața noastră. Am făcut și o adresă scrisă către director, tocmai pentru a-mi spune de ce întâmplă cu acești oameni”, a mai declarat sindicalistul.

Protestele ar urma să aibă loc chiar în fața Complexului Energetic Oltenia.  

Vizualizări: 3,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: