Se anunță proteste. Primaria Târgu Jiu și-a dat acordul! 

Angajații Complexul Energetic Oltenia nu se lasă! Ei vor continua protestele în Piața Prefecturii și în luna august. Liderii de sindicat au anunțat că au obținut avizul primăriei municipiul Târgu Jiu pentru a protesta, ca și până acum, în fiecare zi de joi.

Reprezentanții Sindicatului Energia Rovinari au cerut acordul pentru a organiza un protest de două ore, în fiecare zi de joi. Sindicaliștii au estimat o participare de aproape 1.000 de persoane, însă până acum doar un număr mic de oameni au venit să-și strige nemulțumirile în Piața Prefecturii. Manu Tomescu, liderul Sindicatului Energia Rovinari, a îndemnat salariații CE Oltenia să se alăture acestui demers.


"Vă așteptăm să veniți câți mai mulți alături de noi și împreună să le cerem guvernanților să respecte Constituția României și să aplice în totalitate prevederile legii nr. 197/2021! Aplicarea în totalitate a prevederilor legii nr. 197 aduce beneficii tuturor minerilor și energeticienilor din C.E.Oltenia și din întreaga țară, atât pentru generațiile care mai sunt în activitate, cât și pentru cei pensionați!"


Proteste similare cu cele din Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu au avut loc și orașele Motru și Craiova, însă până acum cerințele angajaților nu au fost soluționate de către guvernanți.

Vizualizări: 4,382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: