Se apropie Zilele Oraşului Turceni. Află detalii!

Forfotă mare la Turceni, unde autorităţile locale se pregătesc de cea mai importantă sărbătoare de peste an din localitate. Este vorba de "Zilele Oraşului", manifestări care anul acesta se vor desfăşura în zilele de 23 și 24 iulie. Petrecerea va avea loc, pentru prima dată, la Amfiteatrul de Vară din oraşul Turceni.

 Noul primar din Turceni, Cristina Cilibiu, este decis să schimbe imaginea oraşului până la începerea manifestărilor prilejuite de "Zilele Orașului". Astfel, a anunțat că va urma o curățenie generală la nivel de localitate. Fântânile din oraș vor fi recondiționate de autoritățile locale, astfel încât de Zilele Orasului Turceniul să arate așa cum se cuvine. Totodată, spațiile verzi vor fi recondiționate și chiar în birourile din primărie vor fi aduse îmbunătățiri.

Programul exact al manifestărilor ce se vor desfășura în cele două zile de petrecere nu a fost definitivat. "Zilele Orașului" vor fi organizate anul acesta pe 23 și 24 iulie, spune primarul Cristina Cilibiu. „Amfiteatrul de Vară va fi noul loc unde se vor desfășura "Zilele Orașului", a fost creat pentru astfel de manifestări și evenimente. Noi vrem ca de acum în colo să-i oferim și această utilitate. Vom încerca sa facem o reabilitare și o modernizare a lui. Tot ceea ce înseamnă fântânițele din oraș, care nu mai merg, fântâna mare din sensul giratoriu, stâlpii de iluminat, vopsit, pentru ca totul să fie cum trebuie atunci când vor avea loc manifestările", a declarat Cristina Cilibiu, primarul orașului Turceni.

Autoritățile locale din Turceni au anunțat că în circa 2-3 săptămâni  adăpostul de câini va fi finalizat. Primarul Cristina Cilibiu a explicat că în zilele de manifestări nu își dorește doar ca localitatea să strălucească, dar și să nu mai existe maidanezi pe străzi. Padocul va avea o capacitate de 50 de câini și va fi așa cum prevăd standardele europene.

Galerie foto


Vizualizări: 3,630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: