Noul primar din Motru a chemat afaceriştii la discuţii. Ce vrea să afle!

Agenţii economici din Motru au fost convocaţi de noul primar al municipiului, Gigel Jianu, la discuţii. Oamenii de afaceri au fost invitaţi de şefii din administraţie să-şi expună problemele cu care se confruntă, dar şi să spună cum pot contribui la dezvoltarea municipiului. Discuţiile vor avea loc în data de 4 iulie, la Casa de Cultură din oraş.

Gigel Jianu şi-a început activitatea în fruntea primăriei Motru, luni fiind cea de-a doua zi de activitate ca primar. Spune că încă nu a reuşit să afle toate amănuntele legate de situaţia primăriei, dar că se va edifica în câteva zile.
Noul primar de la Motru vine din sectorul minier. Până acum a prestat activitate de inginer la cariera Roșiuța a CE Oltenia. "Abia am două zile de lucru la primărie, sunt în faza în care cunosc oamenii, primăria, aparatul primăriei, problemele din primărie. Sunt multe, dar nici în minerit eram scutit de aşa ceva. Sunt în stadiul de evaluare, am luat cunoştinţă de o parte din aceste probleme. Sunt convins că nu le-am aflat pe toate", a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.
Nici nu s-a instalat bine în funcţia de primar, că şi-a propus să aibă întâlniri periodice cu agenţii economici, cadrele medicale, dascălii din localitate și chiar cu reprezentanţii bisericii. Primii convocați au fost afaceriştii din municipiu. Ședința va avea loc luni, 4 iulie, la Casa de Cultură, în sala mare, cu începere de la orele 14. "Am trimis invitaţiile la oamenii de afaceri şi săptămâna viitoare am întâlnirea cu dumnealor. Vreau să iau cunoştinţă cu toate problemele, cu toate propunerile, cu soluţiile pe care le propun pentru dezvoltarea oraşului, pentru că această categorie de oameni este o categorie foarte importantă şi care poate participa la dezvoltarea oraşului. Ţin neapărat să am o întâlnire cu aceşti oameni", a mai spus Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.
Edilul a spus că în funcție de aceste întâlniri va stabili și un program de lucru pentru perioada următoare. "Vom avea în vedere și faptul că bugetul este foarte, foarte limitat, veniturile sunt foarte mici la bugetul local, dar găsim soluții să ieșim din impas", a explicat primarul din Motru.
Gigel Jianu este la primul mandat de primar, fiind susținut de Partidul Național Liberal.

Vizualizări: 9,287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: