Şcolile din Logrești, prioritatea primarului Băluță

Ion Băluță, primarul comunei Logrești, și-a fixat deja obiectivele pentru următorul mandat. Pe lista de priorităţi se află şcolile, drumurile, dar şi dotarea şi funcţionarea în condiţii optime a centrului de sănătate din localitate. O prioritate însă pe termen ceva mai lung o reprezintă şi extinderea reţelei de apă şi canalizare.

Autorităţile locale din Logrești și-au luat în serios activitățile din următorul mandat. Ion Băluţă, primarul localităţii, a ţinut în primul rând să mulțumească cetățenilor care i-au acordat votul în 5 iunie, dar şi celor care nu au făcut acest lucru. ”Începem cu o mulţumire cetăţenilor comunei Logrești care au fost alături de mine și care au votat cu mine, și în aceeași măsură și celor pe care nu am reușit să-i conving în opt ani de zile și sper să-i conving în următorii patru ani”, a spus Ion Băluță, primarul din Logrești.
În prezent, se lucrează intens la asfaltarea a doi kilometri şi jumătate de drumuri comunale, iar documentaţiile pentru extinderea reţelei de apă și canal sunt deja depuse la minister. ”Lucrez la asfaltarea a 2,5 kilometri de drumuri sătești și vicinale, finalizarea altor lucrări privind asfaltarea DC 31 Logrești-Valea Pojarului. O investiție la fel de importantă și pe care vreau să o finalizez anul acesta este termoizolarea școlii generale Târgu Logrești. De asemenea, o prioritate este și dotarea centrului de sănătate din Târgu Logrești, astfel încât să-i asigurăm funcţionalitatea, avem foarte multe activităţi pentru întreţinerea şcolilor”, a spus Ion Băluţă, primarul din Logreşti.

Vizualizări: 254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: