Tudor, nemulţumit de viteza cu care se munceşte pe Defileu

Defileul Jiului reprezintă în continuare un coşmar pentru şoferii care tranzitează zona. Lucrările au stagnat o bună perioadă de timp din cauza vremii nefavorabile, iar acum muncitorii trag din greu pentru ca lucrările să fie finalizate la termen. Reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale fac verificări zilnic pentru a se asigura că lucrările merg conform graficului.

Muncitorii de la Drumuri Naţionale lucrează intens în Defileul Jiului. Se montează plase de protecţie, parapete şi traversări. Asta pentru că lucrările au stagnat din cauza vremii capricioase. Chiar și așa, șeful Secției Drumuri Naționale, Ion Tudor, se declară nemulțumit de viteza cu care se muncește. ”Împreună cu inginerul de specialitate de la Drumuri, domnul Andrițoiu, verificăm stadiul lucrărilor și graficul de execuție în această perioadă. Sigur că noi constatăm că măsurile care au fost dispuse se respectă, dar încă nu există treapta a cincea, ca la mașinile de curse, viteza este mai domoală. Au fost și condițiile meteo nefavorabile şi din aceste motive nu s-a închis până acum defileul”, a spus Ion Tudor, şef Drumuri Naționale Gorj.
Angajaţii SDN Târgu Jiu şi poliţiştii avertizează șoferii să circule cu prudenţă şi să respecte indicatoarele amplasate pe traseu.

Vizualizări: 423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: