Se caută 800 de căpşunari pentru Spania. Plătiţi cu 40 de euro/zi

Gorjenii care sunt în căutarea unui loc de muncă şi vor să lucreze peste hotare au posibilitatea să opteze pentru unul dintre cele 800 de locuri puse la bătaie de un angajator din Spania. Este vorba de muncă sezonieră pentru recoltarea căpşunelor. Sunt acceptate atât femei, cât şi cupluri.

Angajatorul din peninsula iberică oferă 400 de locuri pentru femei şi 400 de locuri pentru cupluri. În acest caz, personalul va fi selectat pentru muncă sezonieră în agricultură pentru recoltarea căpşunelor în campania 2019.

Posturile sunt disponibile prin intermediul reţelei europene de ocupare a forţei de muncă EURES. Sunt acceptaţi la selecţie şi gorjenii fără experienţă în domeniu. Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate pe zi, 40 de ore şi 15 min/săptămână împărţite în 6 zile, iar ziua de odihnă nu este neapărat duminica.

„Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt: 2% impozit şi asigurare medicală care este de aproximativ 113 euro/lună. Perioada de probă este de 15 zile. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităţilor). Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din salariile pe care le va primi angajatul. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este suportată de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport”, a declarat Diana Văduva, consilier EURES în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj.

Selecţia va fi organizată în regiunile sud şi sud-vest. Gorjenii interesaţi pot solicita mai multe informaţii legate de aceste job-uri consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj.

Termen limită pentru aplicare este 15 decembrie, iar data şi locul de desfăşurare a bursei prin care se va face selecţia personalului necesar vor fi comunicate ulterior.

Vizualizări: 1,622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: