Se caută director adjunct la AJOFM Gorj

Începând cu luna mai, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj ar putea avea un nou director adjunct. ANFP a scos la concurs postul dat fiind faptul că rămăsese vacant de mai bine de o lună. Reprezentanţii Agenţiei spun că, din cadrul unităţii, nu sunt persoane interesate de această funcţie.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a scos la concurs postul de director executiv adjunct în cadrul AJOFM Gorj. Postul a rămas vacant din luna martie, când directorul adjunct Maria Danciu a renunţat la această funcţie, lucrând în prezent pe un post de execuţie în cadrul unităţii, fiind mutată la cerere pe postul de consilier superior. Conducerea unităţii nu se aştepta ca ANFP să scoată acest post la concurs, în contextul în care se discută despre regionalizare. „Postul de director adjunct este într-adevăr vacant de o lună şi jumătate, dar nu ştim strategia care va fi pe viitor în ceea ce priveşte regionalizarea. La ce să se amăgească cineva că ocupă acest post, poate pentru o lună-două. Noi nu ştim deocamdată ce strategie este vis-a-vis de aceste funcţii. Deocamdată este în expectativă, din punctul meu de vedere nu ştiu viziunea despre funcţiile de conducere de la nivelul regiunii, este posibil să rămână director executiv, poate îi va zice director de agenţie. Sunt sceptic în ceea ce priveşte acest concurs în ideea regionalizării”, a declarat Romeo Chiriac, directorul general al AJOFM Gorj.

Reprezentanţii Agenţiei spus că, niciun funcţionar din cadrul unităţii nu va candida pe acest post. „Postul este vacant de la 1 martie, doamna Danciu a trecut pe execuţie. Din interior vă asigur că nu este nimeni interesat de această funcţie, nu ştim dacă vine cineva din exterior”, a declarat Ana Maria Niculescu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj.

Conform datelor făcute publice de ANFP, concursul pentru postul de director adjunct în cadrul AJOFM Gorj va avea loc în data de 27 mai.

Postul de arhitect şef, scos la concurs

Tot în luna mai, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici va organiza un concurs şi pentru promovarea unei persoane pe postul de arhitect şef în cadrul Consiliului Judeţean Gorj. Nu este pentru prima dată când se încearcă promovarea unei persoane pe această funcţie, la concursul organizat în trecut nu s-a prezentat nicio persoană. „Postul a rămas vacant din luna februarie, când vechiul arhitect şef, Victor Anca, a ieşit la pensie. A mai fost organizat un concurs pentru acest post însă nu s-a prezentat nimeni, iar ANFP  a reluat procedura de organizare a concursului”, a precizat Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj.

Concursul pentru postul de arhitect şef în cadrul CJ Gorj se va desfăşura în data de 20 mai.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: